Puppy en puber coach

Puppy en Puber coach

De PUPPY COACH is geschikt voor jonge pups vanaf 8 weken dit kan dus vroeger dan op een hondenschool omdat mijn begeleiding 1 op 1 is. Ook voor honden geld "jong geleert is oud gedaan" Ik kom dus aan huis op een tijdstip wat we samen afspreken zo vaak als jij dat wilt. Een goede basis is namelijk het halve werk. De PUBER COACH kan je volgen na het Puppy Coach programma. of wanneer je een opfris moment nodig hebt met jou hond dit kan vanaf de leeftijd van 6 mnd.

Deze coaching is voor jou als:

Je positief aan de slag wilt met jou pup, dus niet straffen, maar belonen voor goed gedrag. Je jouw pup wilt opvoeden tot een stabiele en gezellige volwassen (huis)hond. Je dit graag in de vertrouwde en gemakkelijke omgeving van je eigen huis wilt doen. Je het belangrijk vindt dat je hond vriendelijk en toegankelijk is in de omgang met anderen mensen en honden. Je slechte manieren graag in de kiem smoort en vervangt door gewenst gedrag. Je van jongs af aan een goede band wilt opbouwen met je nieuwe gezinslid. Je de andere gezinsleden bij de opvoeding actief wilt betrekken

PUPPY COACH : 7 Privé lessen aan huis van 30 min, eventueel samen met het hele gezin. PRIJS: € 295,-

PUBER COACH: 6 privé lessen aan huis en 1 Speur les op locatie per les 45 minuten PRIJS : €325,-

Service:

Volle aandacht voor jou en jou hond. ( bijna) dag en nacht beschikbaar via WHATSAPP voor al je vragen tijden de cursus periode. Delen van foto's en filmpje van de oefeningen zodat je deze nog een terug kan zien.
NO NONSENSE POSITIEVE AANPAK

WAT KAN IK JULLIE ALLEMAAL LEREN; 

  • Aanleren van de clicker
  • Aandacht/contact met de baas
  • De oefening zit
  • De oefening af
  • Wandelen zonder trekken
  • blijven in verschillende posities.
  • extra oefening, zoals de ladder,krukje, ton, tunnel. 
     

Over Mij

Bij Cani Care Coach kunt u uw hond  meegeven  met de uitlaatservice en/of privélessen volgen met u pup  of puber aan huis. Daarnaast kunt u speurlessen volgen op locatie. 

Gallerij

Contact

Plataanstraat 26 3812 ZX Amersfoort
+31 6 17 88 42 55 b.v.k. Whats app
Ma - Zon; 10.30 - 16.00
info@canicarecoach.nl