Advies coach

ADVIES COACH

Dat is een heel breed begrip daar ben ik mij van bewust, maar juist door mijn jaren lange ervaring als honden instructeur ( ruim 35 jaar) in combinatie met het fokken van honden ( ruim 20 jaar) merk ik dat er veel behoefde is aan advies, advies voor u als beginnende fokker, b.v de DEKKING, DE BEVALLING, DE PUPPY PERIODE. HOE SELECTEER IK NIEUWE PUPPY MENSEN. HET GEVEN VAN EEN PUPPY INFO MIDDAG Bij uw als fokker thuis ect.

DUS VOOR AL UW VRAGEN FOK GERELATEERD KUNT U BIJ MIJ TERECHT.

Hoe fijn is het dat wanneer de pups bijna uitvliegen ik voor u een PUPPY INFO MIDDAG verzorg dit is inclusief hand-out die u dan kunt mee geven aan de nieuwe eigenaren, tijdens de middag vertel ik de nieuwe baasjes wat ze eventueel kunnen verwachten/ wat ze eventueel kunnen doen wanneer de pup thuis is. er is dus een deel theorie, en wanneer de pups niet te moe zijn ook een deel praktijk met wat leuke spel attributen, zoals een tunnel bijvoorbeeld. Dit alles afhankelijk van de ruimte, en de weersomstandigheden. uiteraard is er tijdens of na de info middag genoeg gelegenheid tot vragen stellen. Ik besef mij heel goed wat er allemaal op je afkomt als fokker.

PUPPY INFO MIDDAG: tussen de 1,5 en 3 uur ( afhankelijk van nest grootte en locatie) prijs: €395,- incl. Hand-out en verassing snack excl. KM vergoeding)

ADVIES VRAGEN : losse vragen stukken over: trainingen- dekkingen- bevallingen- puppy periode. €35,- per vraag stuk.

Service:

Mijn enthousiasme, vrolijke kijk op mensen en hun hond, mijn jaren lange ervaring die ik wil delen met iedereen.
PUPPY ZIJN NOG BABY'S ZE HEBBEN VEEL STEUN NODIG

Over Mij

Bij Cani Care Coach kunt u uw hond  meegeven  met de uitlaatservice en/of privélessen volgen met u pup  of puber aan huis. Daarnaast kunt u speurlessen volgen op locatie. 

Gallerij

Contact

Plataanstraat 26 3812 ZX Amersfoort
+31 6 17 88 42 55 b.v.k. Whats app
Ma - Zon; 10.30 - 16.00
info@canicarecoach.nl